Kennedy International - Sweden - Kennedy Hygiene Products

Kennedy International – Sweden

Kennedy Hygiene Products är världsledande inom tillverkning av servicevänliga, integrerade hygiensystem för toaletter. Våra dispensrar är utformade med serviceentreprenören i åtanke och är högt värderade för deras tillförlitlighet, kvalitet, kostnadskontroll, enkelhet att serva och hygien.

Vår historia som tillverkare av toalettprodukter går tillbaka till 1961, då lanseringen av vårt första rullhandduksskåp satte nya standarder inom industrin. Redan då var företagets inriktning tydlig: betjäna serviceentreprenörer. Med åren har vi vuxit från våra rötter inom handtorkning till vårt aktuella sortiment av helt integrerade hygiensystem för toaletter, vilket omfattar artiklar för handtorkning, handtvättning, luftfräschare, rengöring, intimhygien för kvinnor och toalettpapper med tillhörande förbrukningsvaror. Vi tillverkar också dispensrar utformade efter mått, i önskad färg, och ser fram emot att vidare diskutera era specifika behov med er.

Kennedy arbetar enligt kvalitets- och miljöstandarderna ISO 9001 och ISO 14001. Alla dispensrar är utformade för att sömlöst anpassa sig till tidigare produktgenerationer. Det är denna gradvisa designutveckling som gör Kennedys produkter till ett genuint integrerat sortiment.

//

Kennedy Hygiene