Kennedy International - Hungary - Kennedy Hygiene Products

Kennedy International – Hungary

A Kennedy Hygiene Products piacvezető a szolgáltatásbarát beépített mosdó-higiéniai rendszerek terén. Adagolóink tervezése a szolgáltatás-specialisták igényei szerint történik, azokat a megbízhatóság, minőség, költséghatékonyság, könnyű szervizelhetőség és higiénia jellemzi.

Fürdőszobai termékek gyártójaként a történetünk 1961-ben kezdődött, mikor az első általunk bemutatott tekercstörülközős adagolonk ipari szabványt teremtett. Vállalatunk célja is világossá vált – kiszolgálni a szolgáltatás-specialistákat. Az évek során a kézszárítási kellékek gyártójából a mosdó-higiéniai rendszerek berendezéseinek teljes, jelenlegi skáláját kínáló vállalattá nőttünk, ami magában foglalja a kézszárítást, a kézmosást, a légfrissítést, a fertőtlenítést, a női higiéniát és a toalettpapírt illetve az ezekhez kapcsolódó fogyóanyagokat. Rendelésre készített kivitelű és színű adagolókat is kínálunk, ezzel kapcsolatban szívesen egyeztetünk Önnel az Önök igényeiről.

A Kennedy az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerinti minőségi és környezetvédelmi akkreditációnak megfelelően működik. Valamennyi új adagoló észrevétlenül illeszkedik a termékek előző generációjához – a Kennedy termékeit a kivitel fokozatos fejlődése teszi igazán integrálttá.

//

Kennedy Hygiene

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.