Kennedy International - Denmark - Kennedy Hygiene Products

Kennedy International – Denmark

Kennedy Hygiene Products er en af verdens førende producenter af servicevenlige, integrerede hygiejnesystemer til toiletter. Vores dispensere er designet specielt til rengøringsspecialisten og roses, fordi de er pålidelige, af god kvalitet, omkostningseffektive, lette at rengøre og giver god hygiejne.

Vores historie som producent af produkter til toiletter begyndte i 1961 med lanceringen af vores første håndklædeautomat, der satte standarden for branchen. Selv dengang var vores mål klart: At hjælpe rengøringsspecialisten. I løbet af årene er vi gået fra vores rødder, som var håndtørring, til vores nuværende, fuldt integrerede serie af hygiejnesystemer til toiletter, som omfatter håndtørring og -vask, luftfriskere, desinficering, feminin hygiejne og produktserier af toiletpapir samt deres tilhørende forbrugsvarer. Vi fremstiller også skræddersyede dispenserdesign og -farver og vil med glæde drøfte dine særlige behov.

Kennedy drives i henhold til kvalitets- og miljøakkrediteringen under ISO 9001 og ISO 14001. Hver enkelt ny dispenser er designet til at passe perfekt sammen med tidligere produktgenerationer. Det er en gradvis udvikling af designet, der virkelig gør Kennedy-serien integreret.

//

Kennedy Hygiene

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.