Kennedy International - Finland - Kennedy Hygiene Products

Kennedy International – Finland

Kennedy Hygiene Products on huoltoystävällisten integroitujen pesuhuonehygieniajärjestelmien maailmanlaajuinen johtava valmistaja. Annostelulaitteemme on suunniteltu palveluntoimittajan näkökulmasta, ja laitteita arvostetaan niiden luotettavuuden, laadun, kustannusten hallinnan, huollon helppouden ja hygienian vuoksi.

Tarinamme pesuhuonetuotteiden valmistajana alkoi vuonna 1961, jolloin ensimmäinen markkinoille tuomamme rullapyyheannostelija muokkasi alan standardeja. Jo silloin yrityksen tavoite oli selkeä – palveluntoimittajien palveleminen. Vuosien varrella olemme laajentaneet valikoimaamme käsien kuivauksen tuotteista täysin integroituihin pesuhuonehygieniajärjestelmiin, jotka kattavat käsien pesun ja kuivauksen, ilmanraikastuksen, saniteettiratkaisut, naistenhygienia- ja WC-paperituotevalikoimat sekä niihin liittyvät kulutustarvikkeet. Toimitamme myös tilaustyönä valmistettavia annostelijamalleja ja -värejä, ja keskustelemme mielellämme erityistoiveistasi kanssasi.

Kennedy toimii ISO 9001 -laatustandardin ja ISO 14001 -ympäristöstandardin mukaisesti. Jokainen uusi annostelija suunnitellaan niin, että se sopii saumattomasti yhteen edellisten tuotesukupolvien kanssa. Suunnittelun asteittaisen kehityksen ansiosta Kennedyn valikoima on aidosti yhtenäinen.

//

Kennedy Hygiene

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.