Kennedy International - Romania - Kennedy Hygiene Products

Kennedy International – Romania

Kennedy Hygiene Products este lider mondial în domeniul fabricării sistemelor de igienă integrate în băi prietenoase cu personalul de întreținere. Dozatoarele noastre sunt create având în vedere companiile de întreținere și sunt apreciate pentru fiabilitate, calitate, controlul costului, ușurința utilizării și igienă.

Istoria noastră ca producători de produse de baie a început în 1961 când lansarea primului nostru dulap cu prosop pe role a stabilit standardele industriei. Chiar și atunci scopul companiei noastre a fost clar – să fie partenerul companiilor care asigură servicii de întreținere. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat de la primii pași în domeniul dispozitivelor pentru uscarea mâinilor la gama noastră actuală complet integrată de sisteme de igienă a grupurilor sanitare care cuprinde urcarea mâinilor, spălarea mâinilor, împrospătarea aerului, dezinfectare, igienă feminină și game de hârtie igienică și consumabilele asociate. De asemenea, producem modele și culori personalizate de dozatoare și am fi bucuroși să discutăm despre nevoile dumneavoastră specifice.

Kennedy își desfășoară activitatea conform normelor de calitate și acreditărilor de mediu ISO 9001 și ISO 14001. Fiecare dozator nou e conceput pentru a se potrivi perfect cu generațiile anterioare ale produselor – această evoluție treptată a modelelor face gama Kennedy complet integrată.

//

Kennedy Hygiene

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.