Kennedy International - Norway - Kennedy Hygiene Products

Kennedy International – Norway

Kennedy Hygiene Products er verdensledende innen produksjon av servicevennlige, integrerte hygienesystemer for toalettrom. Dispenserne våre er utformet med servicepersonell i tankene, og de er høyt verdsatt på grunn av pålitelighet, kvalitet, kostnadskontroll samt brukervennlig service og hygiene.

Historien vår som produsent av toalettromsprodukter, startet i 1961, da lanseringen av vårt første rullehåndkleskap satte nye standarder i bransjen. Allerede da var selskapets fokusområde tydelig – å tjene servicepersonellet. I løpet av årene har vi vokst videre fra våre røtter innen håndtørkere til vår nåværende, fullstendig integrerte rekke av hygienesystemer for toalettrom. Disse omfatter håndtørkere, håndvasking, luftrensere, desinfisering, kvinnehygiene og alle toalettpapirtyper samt relaterte forbruksvarer. Vi produserer også skreddersydde dispensere i forskjellige utforminger og farger, og vi lytter gjerne til dine spesifikke behov.

Kennedy opererer under kvalitets- og miljøakkrediteringene ISO 9001 og ISO 14001. Hver nye dispenser er utviklet for å passe sømløst med produkter fra tidligere generasjoner – det er denne gradvise utviklingen av design som virkelig gjør Kennedys produktutvalg integrert.

//

Kennedy Hygiene

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.