Kennedy International - Netherlands - Kennedy Hygiene Products

Kennedy International – Netherlands

Kennedy Hygiene Products is een toonaangevende fabrikant in de wereld van onderhoudsvriendelijke geïntegreerde hygiënesystemen voor sanitaire ruimtes. Onze dispensers zijn ontworpen met de onderhoudsspecialist in het achterhoofd en worden gewaardeerd voor betrouwbaarheid, kwaliteit, kostenbeheersing, onderhoudsgemak en hygiëne.

Onze geschiedenis als fabrikant van sanitaire producten begon in 1961 toen de lancering van onze eerste handdoekrol al meteen de standaard in de industrie zette. Zelfs toen al was de focus van ons bedrijf duidelijk: in dienst staan van de onderhoudsspecialist. Doorheen de jaren zijn we blijven groeien van onze ‘roots’ van het drogen van de handen tot ons huidige volledig geïntegreerde assortiment hygiënesystemen voor sanitaire ruimtes. Deze producten omvatten het drogen en wassen van de handen, luchtverfrissing, schoonmaak en ontsmetting, vrouwelijke hygiëne en toiletpapier, in combinatie met alle bijbehorende verbruiksartikelen. We bieden ook aangepaste dispenserdesigns en -kleuren aan en bespreken met plezier uw specifieke behoeften.

Kennedy is geaccrediteerd volgens de ISO 9001- en ISO 14001-kwaliteits- en milieu-eisen. Het ontwerp van elke nieuwe dispenser sluit perfect aan bij de vorige productgeneraties. Kennedy past een geleidelijke ontwerpevolutie toe, waardoor het assortiment werkelijk ‘geïntegreerd’ kan worden genoemd.

//

Kennedy Hygiene

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.